Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله(عج) با بیان اینکه ظرفیت بیمارستان ۶۵۰ تخت‌خوابی بقیه‌الله(عج) طی یک ماه و نیم گذشته در دو مرحله به ۷۵۰ و‌ هزار تخت افزایش یافت، گفت: ما برای انجام این مهم اتاق‌های دو تخته را سه تخته کردیم و‌ خیلی از فضاهای غیردرمانی بیمارستان را به فضای درمانی تغییر دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 03:12 - 29 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۱۲۹۹۱

دکتر علیرضا جلالی در گفت‌وگو‌ با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، گفت: در ابتدای ورود کرونا به کشور، ما در دانشگاه علوم‌پزشکی‌ بقیه‌الله(عج) پیش‌بینی می‌کردیم که نیروی انسانی پرستار و پزشک کمی برای درمان بیماران احتمالی داشته باشیم که خوشبختانه با تدابیری که اندیشیده شد این چالش را به خوبی و‌ با موفقیت پشت سر گذاشتیم.

وی با بیان اینکه ظرفیت بیمارستان ۶۵۰ تخت‌خوابی بقیه‌الله(عج) طی یک ماه و نیم گذشته در دو مرحله به ۷۵۰ و‌ هزار تخت افزایش یافت، گفت: ما برای انجام این مهم اتاق‌های دو تخته را سه تخته کردیم و‌ خیلی از فضاهای غیردرمانی بیمارستان را به فضای درمانی تغییر دادیم.

فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله(عج) همچنین در خصوص تغییر کاربری پارکینگ این دانشگاه به نقاهتگاه گفت: پارکینگ دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله(عج) ظرف دو هفته به یک نقاهتگاه هزار و ۱۴۰ تختخوابی تبدیل شد. همه امور مربوط به گازکشی، سیم‌کشی و جابجایی تخت‌ها ظرف مدت دو هفته انجام شد.

جلالی خاطرنشان کرد: اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی‌بقیه‌الله (عج) به همراه خانواده‌های‌شان مشارکت بسیار‌ زیادی در برپایی نقاهتگاه هزار و ۱۴۰ تخت‌خوابی داشتند.

بیشتر بخوانید:
تبریک‌ موفقیت‌های ایران در مقابله‌ با کرونا

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله بقیه الله عج تخت خوابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۷۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد

  محمدکاظم مومنی  اظهار کرد: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف اند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر هفت سال که دارای بیمه هستند را به صورت رایگان انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر هفت سال که به صورت سرپایی در بیمارستان ها انجام شود رایگان نیست تصریح کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال گامی بلند جهت حمایت از آینده سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: کودک تا هفت سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز شود و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی