Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله با بیان اینکه این دانشگاه "بزرگترین پروژه پلاسمادرمانی" کشور را کلید زده است، از آمادگی یک شرکت برای ساخت ایمونوگلوبولین از پلاسما خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ نشست صمیمانه خبرنگاران با ریاست بیمارستان بقیه‌الله امروز در محل این دانشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر حسن ابوالقاسمی، در این نشست با بیان اینکه بیماری کرونا نوپدید بود، گفت: این بیماری غافلگیرکننده بود و در بحبوحه زمانی که سیاست‌گذاران بهداشت و درمان جهان اعلام می‌کردند که دوران بیماری واگیر گذشته، بیماری کرونا این تئوری را باطل کرد؛ سپاه پاسداران در این بحران همه توان خود را به میان آورد، نخستین و مهم‌ترین بیمارستان کشور که درگیر این بیماری شد، بیمارستان بقیه‌الله بود.

وی ادامه داد: حتی بخش اطفال ما در پیک کرونا در اختیار درمان بیماران کرونایی قرار گرفت و نیمی از ظرفیت تخت‌های ما در اختیار بیماران آزاد و نیمی دیگر در اختیار بیماران نیروهای مسلح قرار گرفت و بزرگترین پروژه درمان که پلاسما‌درمانی بود را ما کلید زدیم؛ امروز بخشی از بیمارستان در اختیار بیماران کرونا قرار دارد و سایر بخش‌ها، تمیزند و بیماران سرویس عادی دریافت می‌کنند.

وی تصریح کرد: ما بزرگترین دانشگاه از نظر تعداد پروژه‌های کووید19 هستیم؛ حدود 60 مقاله در ژورنال‌های معتبر توسط اعضای علمی دانشگاه بقیه‌الله به چاپ رسیده است؛ این پژوهش‌ها فرصت مناسبی فراهم آورد که دانشجویان ما وارد تحقیقات کرونا شوند؛ ما می‌توانیم از پلاسما، ایمونوگلوبولین بسازیم و الان یک شرکت منتظر اهدای پلاسماست که به IVIG تبدیل شود.

ابوالقاسمی یادآور شد: پرستاران در کنار پزشکان قرار داشتند و خبرنگاران نیز در بالا بردن سواد سلامت مردم و آمادگی مردم برای پیشگیری و درمان بیماری نقش بسزایی داشته‌اند، هیچ بحرانی از زمان جنگ تا‌کنون را تجربه نکرده بودم که بیمارستان‌ها تا این حد آمادگی داشته باشند، به طوری که پرسنل درمان در محیطی فعال بودند که ممکن بود هر آن به بیماری مبتلا شوند و در این مسیر سه شهید تقدیم کردیم. 

اجرای طرح‌های تحقیقاتی گسترده در زمینه کرونا در بیمارستان بقیه‌الله (عج)

انتهای پیام/

R7573/P/S2,24/CT11 واژه های کاربردی مرتبط بیمارستان ویروس کرونا بیشتر بخوانید... اهدای پلاسمای بهبودیافتگان کرونا در کشور از مرز ۵۰۰۰ واحد گذشت قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... اهدای پلاسمای بهبودیافتگان کرونا در کشور از مرز ۵۰۰۰ واحد گذشت واژه های کاربردی مرتبط بیمارستان ویروس کرونا پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی ۱ جزئیات حضور دانش‌آموزان در وضعیت قرمز، زرد و سفید در کلاس‌های درس ۲ افزایش "خانوار‌های تک‌نفره تا چهارنفره" تراژدی تلخ جامعه ایرانی ۳ چه ترکیبات گیاهی برای "درمان کرونا در طب سنتی" استفاده می‌شود؟ ۴ تشریح جزئیات چگونگی آغاز به‌کار "مدارس پرجمعیت" در سال تحصیلی جدید ۵ وصول ناکام "چک جعلی ۱۲۰ میلیاردی" با هوشیاری متصدی بانک ۶ شیوه‌‌نامه‌‌‌‌ بهداشتی برگزاری کنکور سراسری اعلام شد ۷ جانشین رئیس پلیس کشور: هیمنه پوشالی افراد هنجارشکن و اوباش باید در صحنه شکسته شود ۸ آغاز کنکور ۹۹ از روز چهارشنبه +جزئیات رعایت پروتکل‌های بهداشتی مهمترین اخبار اجتماعی گزارش// پارک‌های تهران همچنان بر مدار "قربانی کردن کودکان"؛ شهرداری تهران مشغول تبرئه خود! آخرین آمار کرونا در کشور| فوت ۱۶۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته "فضای بوستان‌ها و پارک‌های پایتخت" گزینه‌های خوب برای برگزاری مراسمهای عزاداری محرم امسال نماهنگ// "فرزند بیشتر" شادمانی و برکت بیشتر مهمترین اخبار تسنیم سردار فدوی: دشمنی‌های شیاطین و مستکبرین عالم علیه ایران ‌علنی‌تر شده است/ در موضع قدرت و پیروزی هستیم‌ سید حسن نصرالله امشب سخنرانی می‌کند واعظی: نوسان اخیر بورس عادی است/ سیاست مبنایی دولت حمایت از بورس است ساخت یک بندر بزرگ اقیانوسی دیگر در سواحل مکران/ افزایش ظرفیت بنادر کشور به ۲۸۵ میلیون تن/ ۸۳ شناور داخلی ساخته شد تشکیلات خودگردان فلسطین: ادعاهای نتانیاهو درباره صلح مقابل صلح، خیالی بیش نیست درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیمارستان ویروس کرونا بیمارستان ویروس کرونا بقیه الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۷۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است

آفتاب‌‌نیوز :

از زمان معرفی درمان‌های ضد رتروویروسی برای درمان HIV در اواخر دهه ۱۹۹۰، طول عمر افراد مبتلا به HIV به طور چشمگیری افزایش یافته است. با این حال، حتی با چنین درمان هایی، مطالعات نشان داده اند که خطر بیماری قلبی در افراد مبتلا به HIV حداقل ۵۰ درصد بیشتر از افراد بدون HIV است. پژوهشگران در تحقیقی جدید دریافته اند که این موضوع با آلوده شدن به ویروس هپاتیت C تشدید می‌شود.

به گفته محققان دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز بلومبرگ آمریکا که در این پژوهش بین المللی مشارکت داشته اند، عفونت همزمان HIV و هپاتیت C به این دلیل رخ می‌دهد که آن‌ها یک مسیر انتقال مشترک دارند و هر دو این ویروس‌ها از طریق تماس خونی منتقل می‌شوند.

آن‌ها در پژوهش خود، اطلاعات بیش از ۲۳ هزار فرد ۴۰ تا ۷۹ ساله مبتلا به HIV را که بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۷ درمان ضد رتروویروسی برای HIV را آغاز کرده بودند، تجزیه و تحلیل کردند. 

نتایج این تجزیه و تحلیل‌ها نشان داد، با هر دهه افزایش سن، حملات قلبی در افراد مبتلا به HIV به تنهایی ۳۰ درصد و در افرادی که به هپاتیت C نیز مثبت بودند، ۸۵ درصد افزایش یافت.

طبق این نتایج همچنین خطر حمله قلبی در بیمارانی که دارای عوامل خطر سنتی بیماری قلبی مانند فشار خون، عادات سیگار کشیدن و دیابت نوع دو بودند به ترتیب ۳۰۰، ۹۰ و ۴۶ درصد افزایش یافت.

علاوه بر این، یافته‌ها نشان دادند: شانس بروز حمله قلبی در افرادی که برخی از عوامل مرتبط با HIV مانند سطوح پایین سلول‌های ایمنی CD۴ را داشتند و یا نوعی داروی مهارکننده پروتئاز را مصرف می‌کردند، بیشتر بود.

به گفته محققان مجری این پژوهش، نظر به یافته‌های تحقیق ما، افرادی که با HIV یا هپاتیت C زندگی می‌کنند باید از پزشک خود در مورد گزینه‌های درمانی این ویروس‌ها و سایر راه‌های کاهش خطر بیماری قلبی عروقی پرس و جو کنند.

این یافته‌های پژوهشی در نشریه Journal of the American Heart Association منتشر شده اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تعیین مرکز «غربالگری کرونا و آنفلوانزا» در زاهدان
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • هشدار نسبت به نبود دارو‌های بیماران پیوند کبد/ «فیبرینوژن» و «بازیلیکسیمب» موجود نیست
  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان