Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، احمدحسین فلاحی نماینده مردم همدان در مجلس، ۲۷ مهر ۹۹ در صحن علنی مجلس ادعا کرد که هشت ماه پیش داروی درمان قطعی کرونا به دانشگاه بقیه‌الله (عج) ارائه شده اما اقدامی در این مورد انجام نشده است.

یونس پناهی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در واکنش به این ادعا گفت: طبق قوانین سازمان غذا و دارو، هر دارویی جهت ورود به چرخه درمان، باید توسط یک شرکت داروسازی تولید شود و بعد سازمان غذا و دارو مجوز مطالعه این دارو بر روی انسان را می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گام بعد باید دارو در یکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور مجوز اخلاق کسب کند و فرآورده دارویی در سامانه مطالعات بالینی ثبت شده و بعد به صورت یک مطالعه بالینی روی بیمار انجام شود.

وی با بیان اینکه در جریان داروی مورد ادعای نماینده مردم همدان در مجلس، این مراحل قانونی صورت نپذیرفته، تصریح کرد: این گروه داروی خود را پیش از طی این مراحل به مراکز غیردانشگاهی و برخی درمانگاه‌ها برده و برای بیمار تجویز کرده اند، سپس به دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) مراجعه کردند.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) اظهار داشت: طبیعتاً دانشگاه مقید به قوانین سازمان غذا و دارو است و به این مجموعه اعلام شد که یک شرکت داروسازی باید این فرآورده را تولید کند و با توجه به اهمیت دستیابی به یک ترکیب دارویی برای درمان کرونا اعلام شد که مجموعه دانشگاه مجوز اخلاق و مطالعات بالینی را کسب می‌کند که بر همین اساس مجوز اخلاق این دارو توسط دانشگاه بقیه الله (عج) حدود ۳ ماه پیش اخذ شده است اما هنوز این فرآورده دارویی از سوی شرکت داروسازی تولید نشده است.

پناهی در ادامه گفت: در مطالعات بالینی مخصوصاً برای بیماران مبتلا به کرونا باید شأن و منزلت فرد مورد مطالعه دارویی حفظ شود، یعنی هر آنچه که قرار است تحت عنوان یک دارو برای بیمار تجویز شود باید بدانیم که چه ترکیبی در آن بکار رفته است، چرا که ممکن است بدن بیمار نسبت به این دارو واکنش خطرناکی نشان بدهد و اگر ندانیم این واکنش از چه چیزی است چگونه می‌توانیم عارضه بیمار را درمان کنیم؟! به عبارت دیگر سلامت داروی مورد مطالعه شرط اول است و این سلامتی در شرکت داروسازی تأمین می‌شود.

وی در پایان افزود: دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) حاضر است مطالعات بالینی این دارو را انجام دهد به شرط آنکه این فرآورده توسط یک شرکت داروسازی ساخته شود و مجوز شروع مطالعه بالینی بر روی انسان (CTA) صادر شود.

کد خبر 5056200 مهسا شمس

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله احمدحسین فلاحی ویروس کرونا پروتکل های بهداشتی آمار کرونا سیما سادات لاری کووید 19 وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سازمان بیمه سلامت سازمان غذا و دارو سلامت زنان علیرضا زالی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی محدودیت های کرونایی انسولین دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله مطالعات بالینی شرکت داروسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۱۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«داروی رشد مجدد دندان» تولید شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، پژوهشگران ژاپنی اعلام کردند که انجام آزمایش‌های بالینی اولین «داروی رشد مجدد دندان» در دنیا از ماه سپتامبر امسال در بیمارستان دانشگاه کیوتو این کشور آغاز می‌شود.

این دارو پس از دریافت تایید ایمنی، به بیمارانی که به طور مادرزادی فاقد مجموعه کامل دندان هستند داده خواهد شد تا اثربخشی آن بررسی شود. محققان امیدوارند فروش این دارو را در سال ۲۰۳۰ آغاز کنند.

هرچند تقریبا همه انسان‌ها به طور معمول ۳۲ دندان دارند، اعتقاد بر این است که حدود ۱ درصد از جمعیت جهان از یک بیماری مادرزادی به نام «آژنزی دندانی» رنج می‌برند که باعث عدم رشد یک یا چند دندان می‌شود.

این بیماری نه تنها غذا خوردن بلکه روند تکلم و بلع بیمار را نیز دچار مشکل می‌کند. در این میان فقدان شش دندان یا بیشتر، وضعیتی که به نام «الیگودونشیا» شناخته می شود، ارثی است و گفته می‌شود که حدود ۰.۱ درصد از جمعیت را تحت تاثیر قرار داه است.

به گفته بیمارستان کیتانو در بخش کیتا اوزاکای ژاپن، مرحله اول آزمایشات بالینی از سپتامبر امسال تا اوت ۲۰۲۵ ادامه خواهد داشت.

این دارو در ابتدا برای تایید اثربخشی به صورت وریدی به ۳۰ داوطلب سالم بین ۳۰ تا ۶۴ سال تزریق می‌شود. این افراد باید حداقل یک دندان پشتی نداشته باشند تا در صورت اثرگذاری دارو و شروع رشد دندان مشکلی برایشان پیش نیاید. هرچند در مطالعات حیوانی تا به امروز این دارو بی‌خطر بوده و هیچ عارضه جانبی عمده‌ای دیده نشده است.

در مرحله بعد، این دارو در بیمارستان کیتانو برای بیماران مبتلا به کمبود مادرزادی دندان تجویز می‌شود. محققان قصد دارند در این مرحله شرکت‌کنندگان را به افراد بین ۲ تا ۷ سال که حداقل ۴ دندان خود را از بدو تولد از دست داده‌اند، محدود کنند.

در واقع هنگامی که همه چیز طبیعی باشد، روند رشد پس از جایگزینی دندان دائمی به جای دندان شیری متوقف می‌شود. بر این اساس دانشمندان با تمرکز بر روی این پروتئین، یک پادتن تولید کرده‌اند که می‌تواند به طور موقت از عملکرد این پروتئین جلوگیری کرده و به دندان‌های جدید اجازه رشد دوباره بدهد.

پیشتر تزریق این دارو به موش‌هایی که تعداد دندان‌هایشان به طور مادرزادی کم بود، باعث شده بود تا آن‌ها دوباره دندان دربیاورند.

تیم تحقیق می‌گوید داروی جدید در آینده می‌تواند نه تنها در افراد دارای بیماری‌های مادرزادی، بلکه برای کسانی که به هر دلیلی دندان‌های خود را از دست داده‌اند استفاده شود و کاری کند که آن‌ها بار دیگر دندان دربیاورند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان
  • اولین «داروی رشد مجدد دندان» در جهان وارد فاز آزمایش بالینی می‌شود
  • «داروی رشد مجدد دندان» تولید شد
  • توسعه ریز داروی ایرانی برای درمان عفونت های قارچی ناخن
  • ماجرای محموله روغن آلوده و مسموم و تاریخ گذشته + واکنش وزارت بهداشت
  • ماجرای ترخیص روغن‌های آلوده به سموم چیست؟
  • امیدوار باشید؛ دوباره دندان در می آورید!/ آزمایش بالینی اولین داروی رشد دوباره دندان‌
  • عفونت‌های باکتریال و ویروسی پوست در ورزشکاران
  • ماجرای جنجالی روغن‌های آلوده در کشور چه بود؟
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان