Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر روح الله درستکار، در همایش تخصصی گروه آینده نگری، نظریه پردازی و رصد کلان سلامت با موضوع بررسی وضعیت تولید واکسن کرونا در کشورها و ارائه توانمندی کشور ایران در تولید آن که به صورت آنلاین در فرهنگستان علوم پزشکی برگزار شد، گفت: ۱۰ سال است که روی ویروس ها در این شرکت فعالیت می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با تاکید بر اینکه ما اکنون بزرگترین مجموعه ویروس‌ها را داریم گفت: به طوریکه اولین نفر که به ویروس کرونا مبتلا شد را تحت نظر داشتیم.

عضو هیات مدیره شرکت دانش بنیان تولید کننده واکسن از دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله  گفت: در تلاش هستیم که واکسن نسل اول ویروس کرونا را به تولید برسانیم.

 به گفته درستکار، تنها راه حلی که می تواند زودتر ما را به تولید واکسن نزدیک کند تولید واکسن نسل اول است و چین این مسیر را باز کرد.

وی با تاکید بر اینکه مطالعات زیادی در این زمینه انجام داده ایم گفت: با حمایت ستاد توسعه زیست فناوری کار خود را از شهریور ماه آغاز کردیم.

درستکار ادامه داد: یکی از شرکت های دانش بنیان دانشگاه ما هم آزمایش های خود روی واکسن کرونا بر پایه ویروس کشته شده را در پیش گرفته و به زودی برای اخذ مجوز بالینی نتایج خود را به سازمان غذا و دارو ارسال می کنیم .

عضو هیات مدیره شرکت دانش بنیان تولید کننده واکسن از دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله  تاکید کرد: زیرساخت ها برای تولید واکسن وجود دارد و آمادگی داریم حتی به شرکت های دیگر خدمات دهیم یا با آنها همکاری کنیم.

علیرضا بیگلری رئیس انستیتو پاستور ایران در ادامه با برقرار ارتباط آنلاین گفت: این یک فرصت بی نظیری است که ۲ الی ۱۰ سال ما را به جلو انداخته است زیرا نمی‌توانستیم این زیرساخت ها را در عرض کمتر از دو تا ۱۰ سال ایجاد کنیم.

کد خبر 5109691 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: واکسن کرونا ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله فرهنگستان علوم پزشکی واکسن کرونا ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قاسم سلیمانی نوآوری همراه اول امنیت سایبری شرکت دانش بنیان خودروی برقی فضای مجازی حاکمیت سایبری ایالات متحده امریکا لایحه بودجه ۱۴۰۰ تولید دانش بنیان تولید واکسن علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۵۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری واکسن آسترازنکا از بازار/ عارضه لخته خون ثابت شد

به دنبال اعتراف آسترازنکا؛ واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد.

مهر در گزارشی به نقل از ایندپندنت نوشت: شرکت آسترازنکا پس از اعتراف به اینکه واکسن کووید ۱۹ تولید آن به عوارض جانبی نادر اما مرگبار منجر می شود، واکسن های کرونای خود را از سراسر جهان جمع آوری کرد.

قبلا این داروساز انگلیسی- سوئدی مجوز بازاریابی واکسنی به نام Vaxzevria را در اتحادیه اروپا پس داده است. مجوز مذکور تاییدیه ای برای بازاریابی دارو در کشورهای عضو اتحادیه اروپا است و این شرکت اعلام کرده بود دلیل پس دادن مجوز نیز اشباع بازار با واکسن های به روز رسانی شده برای مقابله با شاخه های جدید ویروس کرونا است.

درخواست جمع آوری واکسن از اتحادیه اروپا در ۵ مارس سال جاری میلادی ثبت شده و از هفتم ماه می( دیروز) نیز اجرایی شده است. آسترازنکا در بیانیه ای اعلام کرد: از آنجا که نسخه های متعددی از واکسن های کووید۱۹ توسعه یافته اند، در بازار مازاد واکسن وجود دارد.

این شرکت اخیرا اعتراف کرد یکی از واکسن های آن به نام کووید شیلد ممکن است در مواردی نادر به ایجاد لخته خونی و کاهش پلاکت های خون منجر شود.

البته پس از آنکه شکایتی دسته جمعی از این شرکت در انگلیس ثبت شد، آسترازنکا به این عارضه جانبی اعتراف کرد. در شکایت ثبت شده، آمده بود واکسن به مرگ و میر و جراحت هایی منجر می شود و شاکیان خواستار حدود ۱۰۰ میلیون پوند غرامت برای ۵۰ قربانی شده بودند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • جمع‌آوری واکسن آسترازنکا از بازار/ عارضه لخته خون ثابت شد
  • جمع‌آوری واکسن معروف از بازار
  • واکسن معروف از بازار جهانی جمع شد
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • طرح دانشگاه حکمت بنیان در ۱۰ دانشگاه اجرایی شد
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی