Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-09@03:28:46 GMT

واکسن نورا با چه قیمتی به فروش می‌رسد؟

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۱۰۸۱۹

واکسن نورا با چه قیمتی به فروش می‌رسد؟

‍‍‍‍‍‍

رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) قیمت واکسن به این موضوع بستگی دارد که چه مقدار واکسن تولید کنیم، گفت: هر چه بیشتر واکسن تولید کنیم، به مردم کمک ببشتری می‌کنیم.

به گزارش مشرق، حسن ابوالقاسمی، رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) ، در پاسخ به این سوال که تا کنون چه مقدار برای تولید واکسن نورا هزینه شده است؟، گفت: هنوز کار ما به اتمام نرسیده و تا کنون هر چه نیاز بوده است، هزینه کردیم و هزینه چندانی را هم متحمل نشدیم البته ممکن است در فازهای دوم و سوم هزینه‌های ما بالا رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:  فناوری واکسن نورا ‌برای تولید هر واکسن دیگری قابلیت دارد

وی در پاسخ به این سوال که پیش‌بینی می‌کنید، هزینه‌های شما به چقدر برسد؟، افزود: نمی‌توان این موضوع را پیش‌بینی کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در پاسخ سوال دیگری مبنی بر اینکه واکسن نورا با چه مبلغی به فروش می‌رسد؟، توضیح داد: فروش واکسن برای مهم نیست و تامین آن برای مردم را اولویت قرار دادیم و در هر صورت تولید واکسن یک اقدام انسان دوستانه است.

ابوالقاسمی ضمن اشاره به اینکه قیمت واکسن به این موضوع بستگی دارد که چه مقدار واکسن تولید کنیم، اظهار کرد: هر چه بیشتر واکسن تولید کنیم، هم به مردم کمک ببشتری می‌کنیم و هم هزینه‌های اولیه‌ای که متحمل شدیم را در می‌آوریم و همچنین سودی برای گسترش اقدامات و تحقیقات علمی دیگر به دست می‌آوریم؛ تولید واکسن حتما سود دارد و اطمینان دارم بعد از آن پرژوهای بسیاری را می‌توان کلید زد.

دانلود

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان المپیک توکیو کرونا واکسن ایرانی کرونا واکسن کرونا واکسن نورا بقیه الله سلامت واکسن تولید کنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۰۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد

رئیس سازمان غذا و دارو درباره روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب‌العلاج توضیح داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی غذا و دارو، سید حیدر محمدی در خصوص تأمین داروی بیماران تالاسمی اظهار کرد: چند سالی است که با مشارکت انجمن تالاسمی و متخصصین خون و آنکولوژی روند تأمین داروی این بیماران با استفاده از داروهای تولید داخل بهبود یافته است.

وی با اشاره به اینکه تمامی داروهای بیماران تالاسمی در کشور تولید می‌شود، افزود: با توجه به تقاضای برخی بیماران و تفاوت اثربخشی روی آنها، بخشی از سهمیه تأمین داروی این بیماران از مسیر واردات صورت می‌گیرد.

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ میزان داروهای وارداتی بیماران تالاسمی افزایش چشمگیری داشت که با تلاش بانک مرکزی و تأمین ارز، تأمین دارو نیز انجام شد؛ امسال نیز امیدواریم که با کمک بانک مرکزی و تأمین ارز مورد نیاز، داروی این بیماران را تأمین کنیم.

وی با اشاره به اینکه میزان تولید و واردات داروی بیماران تالاسمی رشد خوبی داشته است، گفت: بخشی از هزینه‌های داروی این بیماران توسط بیمه سلامت و صندوق بیماران صعب‌العلاج تقبل می‌شود تا بیماران دغدغه‌ای برای تأمین دارو نداشته باشند.

محمدی با بیان اینکه هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود، اضافه کرد: برخی از شرکت‌های خارجی به بهانه تحریم، از فروش دارو به ایران ممانعت می‌کنند، که دلیل برخی کمبودهای مقطعی همین محدودیت‌های بین‌المللی است. در سازمان غذا و دارو به صورت مستمر هر مسیری را برای تأمین داروی بیماران سپری کرده و تلاش می‌کنیم در حد نیاز افرادی که نسبت به داروی داخلی حساسیت دارند به داروی وارداتی نیز دسترسی داشته باشند.

وی در خصوص تأمین داروی بیماران خاص اظهار کرد: داروی بیماران خاص به صورت مستمر تأمین می‌شود، اما داروی بیماران نادر داروهایی هستند که بعضاً هزینه‌اثربخشی آنها به اثبات نرسیده است و ممکن است خود کشور تولیدکننده نیز در حال بررسی هزینه اثربخشی آن باشد؛ بنابراین هزینه اثربخشی دارو قبل از ورود به کشور باید بررسی شود. عمده داروی بیماران خاص در کشور تولید می‌شود، اما ممکن است در مورد برخی کمبودها بحث تولید داخل و نمونه خارجی مطرح باشد که طبیعتاً مکلف هستیم داروهایی که دارای مشابه تولید داخل هستند و اثربخشی آنها به اثبات رسیده را مورد حمایت قرار دهیم، اما در صورتی که اثبات شود نمونه داخلی روی بیمار اثرگذار نیست سهم کمی از بازار از طریق واردات تأمین می‌شود.

کد خبر 751461

دیگر خبرها

  • مشترکان بد مصرف برق هزینه ۵ برابری تولید را باید بپردازند
  • خرید و فروش خودرو به زودی آنلاین می‌شود؛ شفافیت و امنیت بیشتر با حذف واسطه‌ها
  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • چرا لاماری ایما هیبرید (HEV) ارزش خرید دارد؟
  • هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود
  • ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • ویژه‌برنامه نمایشگاه کتاب شبکه امید/ «نورا» به آنتن نوجوان رسید
  • عرضه خودرو جدید KMC EJ7 در سامانه یکپارچه + قیمت و مشخصات
  • هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه قرار گرفت