Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران- در پی انتشار خبری با عنوان "نقدی بر مجوز اضطراری واکسن فخرا و تولید و انجام فاز بالینی واکسن نورا"، دانشگاه علوم پزشکی بقیه ‌الله در تاریخ 4 مهر سال جاری توضیحاتی را در این خصوص ارائه کرد که وفق قانون مطبوعات با عنوان"جوابیه دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله به مطلبی در عصرایران" منتشر شد. دکتر سید محمود ابراهیمی، پاسخی بر آن جوابیه ارسال کرده اند که مطابق با قانون مطبوعات به عنوان "پاسخ دکتر سید محمود ابراهیمی به جوابیه دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله " منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در ادامه پاسخ تازه دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله به جوابیه دکتر سید محمود ابراهیمی را می خوانید: 

بسمه تعالی
در طول دو سال سپری شده با بحران کرونا، دوران سخت و پر مشقتی بر قلب ملت و خانواده های مصیبت دیده میهن عزیز اسلامی تحمیل شد.در این میان چشم امید مردم به دست محققین و دانشمندانی بودکه دستاورد های آن ها بتواند نویدبخش حیات و ضامن سلامت و امنیت آن ها باشد. محققین و دانشمندان با تجربه دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) به عنوان یکی از نخستین تیم های تولید واکسن در همان دو هفته اول همه گیری ویروس کرونا در اسفند ماه سال 1398 با اراده و عزمی راسخ، قدم در این عرصه نهاده و به سرعت توانستند موفقیت های بی نظیر علمی خود را در مراحل مختلف این حرکت علمی، منطبق با آخرین تکنولوژی های جهان و سازمان بهداشت جهانی به جهانیان عرضه کنند.

طراحی و تولید واکسن ضد کرونا با پلتفرم پروتئین نوترکیب در مقیاس آزمایشگاهی ، نتایج بسیار عالی عملکردی داشت، این کاندید واکسن در بخش پیش بالینی و مطالعات حیوانی در مدل های مختلف مورد تایید ناظرین مجرب سازمان غذا و دارو قرار گرفت و در مراحل کنترل کیفی این واکسن مطابق با کلیه پروتکل های WHO به تصویب رسید.

شناسنامه این محصول ارزشمند در قالب CTD مورد تصویب و تایید قرارگرفت و بی خطر بودن آن برای شروع مطالعات انسانی و کارآزمایی بالینی در فاز 1 ابلاغ گردید.

پر واضح است آنچه که در پایگاه خبری تحلیلی عصر ایران توسط آقای ابراهیمی به عنوان ابهامات و ایهامات علمی از آن یاد شده همگی قبلا از طرف داوران سازمان غذا و دارو مورد مداقه قرار گرفته و سلامت واکسن پروتئینی نوترکیب نورا در جلسات کارشناسی آن سازمان مورد تایید قرار گرفته است.

ورود چنین محصول استراتژیکی که با سلامت مردم سرو کار دارد به عرصه کارآزمایی بالینی و مطالعات انسانی قطعا بدون دریافت استاندارد ها و پروتکل های سازمان بهداشت جهانی(WHO )مورد استفاده در سازمان غذا و دارو امری غیر ممکن است و بدون تائید داوران این سازمان امری محال است.

گواه این امر صدور مجوز کمیته اخلاق وزارت بهداشت و صدور CTA مجوز کارآزمایی بالینی واکسن در فاز های یک، دو و سه مطالعه بالینی بر روی جمعیتی بالغ بر 10370 نفر می باشد . این در حالی است که تمامی مراحل مطالعه، لحظه به لحظه با رصد و پایش کمیته DSMB مورد تایید آن سازمان انجام و ورود به هر مرحله را منوط به تایید رسمی سازمان غذا و دارو برای مرحله قبل نموده است.

گفتنی است مسیر تحقیقات، مطالعات پیش بالینی و مطالعات انسانی در قالب کارآزمایی بالینی سازمان غذا و داروی کشور بعنوان تنها نهاد سلامت مرجع کشور زیر نظر WHO آنچنان طی شده است که این محصول به سهولت بتواند ورود به عرصه تجارت و صادرات را نیز در برنامه داشته باشد.

این مهم بعنوان رکن اصلی تولید انبوه و صنعتی همه پلتفرم های واکسن ضد کرونا در کشور مورد توجه بوده است. همین تائیدیه ها و مجوز های رسمی سازمان غذا و دارو و مسئولین وزارت بهداشت جایگاه علمی واکسن نورا را در میان همتایان خود در جهان به اثبات می رساند و طرح هرگونه شبهه و ایراد را بر این دستاورد ملی و بین المللی منتفی نموده است لکن از باب تنویر افکار عمومی توضیحی مختصر درباره پروژه واکسن نورا ارائه نمودیم.

اما در مورد آقای ابراهیمی نویسنده مطلب انتقادی درباره واکسن نورا در سایت عصر ایران باید بگوییم که نامبرده طی 21 ماه گذشته چندین نوبت با تکرار ادعای خود سعی در خدشه دار نمودن این دستاورد و سایر واکسن های کشور و سیاست‌های وزارت بهداشت در حوزه واکسیناسیون از طریق تشویش اذهان عمومی نموده است، هرچند که هویت علمی واکسن نورا منطبق بر قالب های سازمان غذا و داروی کشور و خط‌کشی های استاندارد جهانی است، لکن در جوابیه رسمی این دانشگاه که در تاریخ 4 مهرماه سال جاری در آن رسانه منتشر شد تمامی سوالات مطروحه تبیین و برای عموم مردم ارائه گردید. لذا ضمن احترام به مخاطبین عزیز این مرقومه ضرورتی بر تکرار آن نمی بینیم.

امید است واکسن نورا سهم بسزایی در سلامت جامعه و مردم شریف ایران ایفا نماید.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله سازمان غذا و دارو کارآزمایی بالینی واکسن نورا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۸۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید

وزیر بهداشت با اشاره به این که حق‌الزحمه دستیاران پزشکی تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری در آن‌ها بود؛ گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهرام عین‌اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده نظام سلامت کشورمان، دستیابی به مرجعیت علمی در منطقه را قابل تحقق عنوان و بیان کرد: اعضای هیئت علمی از مهمترین ارکان پیشرفت دانشگاه‌ها هستند و باید روش‌های آموزشی فعال به جای روش‌های سنتی، به کار گرفته شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشجویان به عنوان دومین عامل رشد و پیشرفت دانشگاه‌ها یاد کرد و با تاکید بر ضرورت مسئولیت و مشارکت دادن به آنها به ویژه در پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی گفت: در جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از دانشجویان فعال در حوزه تحقیقات و فناوری تقدیر کردیم بنابراین رویکرد ما بهره گیری بیشتر از ظرفیت جوانان و دانشجویان در حوزه سلامت است.

وی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی را تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری آن‌ها دانست و گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان از حدود دو و سه میلیون به حدود 12 تا 15 میلیون تومان افزایش یافته و کارانه نیز برای دستیاران در نظر گرفته شده که دریافتی دستیاران، بهبود می‌یابد و می‌توانند با خیال آسوده تری به فعالیت بپردازند.

رقابت 12000 داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران

وی تاریخ حوزه سلامت را بسیار پرافتخار دانست و گفت: دستاوردهای حوزه سلامت از بزرگترین و ارزشمندترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است. نقطه تبلور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در دوران قبل از انقلاب ایجاد شده بود مربوط به دوران بعد از انقلاب و با نقش آفرینی اساتید برجسته و متعهد است که باعث ایجاد جهش و نوآوری در همه رشته‌های این دانشگاه شدند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه اولین دوره جشنواره آموزشی شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و الگویی برای برگزاری کشوری شد، افزود: این جشنواره نشان دهنده پیشرفت‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور است.

عین‌اللهی هدف بزرگ و ویژه وزارت بهداشت را شکوفایی تمدن نوین ایرانی اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دانست و گفت: تمدن نوین ایرانی اسلامی می‌تواند بسیاری از مشکلات از جمله در حوزه سلامت را برطرف کند. نباید تصور کنیم همواره غربی‌ها پیشرو هستند و ما پیرو آنها. در کشور ما خانواده محوری و توجه به سلامت معنوی، از مهمترین عناصر حوزه سلامت است.

وی ادامه داد: در بستر کانون خانواده می‌توان استرس و بسیاری از عوامل زمینه ساز بیماری‌ها را کاهش داد و بزرگان خانواده در تامین سلامت جامعه، اصلاح سبک زندگی و مصرف تغذیه سالم نیز نقش محوری را دارند.

وزیر بهداشت یاد آور شد: در برنامه سلامت خانواده که از سال گذشته آغاز و در 195 شهر کشور اجرا شده، به دنبال انسان سالم هستیم و برای همه افراد، پرونده سلامت تشکیل می‌شود.

عین‌اللهی با تاکید بر اهمیت نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال و جهش تولید، یادآور شد: دانشگاه‌های علوم پزشکی با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تامین نیازهای کشور از جمله نیازهای دارویی می‌توانند به جهش تولید و خودکفایی کمک کنند.

به گفته وزیر بهداشت، معاونت‌های تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی ضرورت دارد زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در پژوهش‌های عملیاتی و کاربردی را فراهم کنند.

نظام سلامت مرهون اساتید و آموزگاران است

عین اللهی ادامه داد: در سال جاری یک هزار و 800 عضو هیئت علمی به کار گرفته می‌شوند البته سال گذشته نیز یک هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی جذب شدند که این اساتید جوان می‌توانند موجب ارتقای جایگاه علمی کشورمان شوند.

در ادامه علیرضا زالی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از توسعه آموزش به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت در سال جاری یاد کرد و با اعلام این خبر که برنامه راهبردی این دانشگاه تدوین شده است، افزود: این برنامه بر اساس اولویت‌های وزارت بهداشت تا پایان سال در دانشگاه اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه باتوجه به توانمندی‌ها و ظرفیت بالای اساتید علوم پزشکی، رسیدن به مرجعیت علمی در منطقه دور از دسترس نیست، گفت: در برخی حوزه‌های پزشکی از ترازهای منطقه‌ای عبور کرده و در جایگاه فرامنطقه‌ای قرار داریم.

زالی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی در ابتدای دولت مردمی را دو میلیون تا پنج تومان عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه ویژه دولت و وزارت بهداشت، این حق‌الزحمه در سال جاری به 12 تا 15 میلیون تومان رسیده و دست دانشگاه‌ها در افزایش این حق‌الزحمه نیز باز است.

وی به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی امروزه در رشته‌های مختلف علوم پزشکی، انتخاب دستیاران، محتوای آموزشی، ارزشیابی و صحت سنجی کاربردهای گسترده‌ای دارد و امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بتواند قطب روش‌های آموزش نوین باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعزام دانشجویان پاکستانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به بازی دراز
  • آغاز طرح حامیم در دانشگاه علوم پزشکی تبریز
  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • دلایل خودکشی پزشکان از زبان رئیس سازمان نظام پزشکی
  • تهیه گزارش ویژه علل خودکشی پزشکان/پیگیری پرونده مرحومهبخشی
  • وزیر علوم: دانشگاه‌های کم‌دانشجو ادغام می‌شوند
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۰ و ۱۱ خردادماه برگزار می شود
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟